Kezdődik az allergiaszezon – ön már felkészült?

A tavasz beköszönte nem mindenkinek jelent megkönnyebbülést a hosszú és borongós tél után. Vannak ugyanis, akiknek nem csak a jó idő, hanem azzal együtt a pollenszezon is beköszönt, ami számos kellemetlen tünetet hoz magával

A tavasz beköszönte nem mindenkinek jelent megkönnyebbülést a hosszú és borongós tél után. Vannak ugyanis, akiknek nem csak a jó idő, hanem azzal együtt a pollenszezon is beköszönt, ami számos kellemetlen tünetet hoz magával: orrfújás, szemirritáció, tüsszentés vagy akár asztmás nehézlégzés is jelentkezhet ilyenkor.

Számos egyéb allergén is létezik, amelyek évszaktól függetlenül kifejtik hatásukat: por, állatszőr, penészgomba vagy parlagfű, hogy csak a legáltalánosabbakat említsük.

Fontos tehát, hogy felvértezzük magunkat minden olyan eszközzel, amely segíthet átvészelni a nehéz időszakokat. A legtöbb allergia elleni gyógyszer sajnos számos mellékhatást okoz, ráadásul a járványhelyzetben a gyógyszerek felírása is akadályokba ütközhet.

Erre kínál megoldást a Lordestin akut allergia elleni gyógyszer, amely vény nélkül kapható, ráadásul álmosságot sem okoz! Enyhíti az allergiás reakciót és tüneteket, csillapítja az allergiás náthát, ráadásul a csalánkiütés tüneteinek enyhítésére is alkalmas.

A gyógyszer egy teljes napon keresztül képes enyhíteni a tüneteket, mindezt pedig úgy, hogy se a napi tevékenységbe, sem pedig az éjszakai alvásba nem zavar be!

Keresse a Főnix Patikában a Lordestin akut allergia elleni gyógyszer, amit ráadásul most akciós áron vásárolhat meg!

Főnix Patika
4031 Debrecen, Angyalföld tér 1.

Nyitvatartás
Hétfőtől Péntekig: 8:00-18:00
Szombaton: 8:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Patikánk bank- és egészségkártya elfogadóhely!
Minden jog fenntartva! © 2021 Főnix Patika
A weboldalt a DIAMOND AGENCY tervezte és kivitelezte.