ORVOSMETEOROLÓGIA

2022. 10. 06., Csütörtök

Fronthatás

Nincs front

Hőmérséklet

Minimum:

7 - 9 óra

Maximum:

+4, +11 °C

UV sugárzás

A meteogyógyász® naponta ad itt videós tanácsot a frontérzékenyeknek! A frontérzékenység sokszor évek alatt egyre rosszabb lesz, és a legtöbb esetben nem múlik el magától. Nézze meg rövid videónkban!

Pollenjelentés

Csökkenő terhelés. A parlagfű pollenszórása lecsengőben van, végéhez közeledik a parlagfű pollenszezon. Koncentrációja országosan az alacsony-közepes tartományba esett vissza. A lágyszárú allergének virágporának mennyisége országosan alacsony. A kültéri allergén gombák közül az Alternária spóraszáma a magas-nagyon magas tartományban alakulhat.

A reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad szél, 19, 25 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Csütörtökön tovább tart a frontmentes idő. A nagy napi hőingás vérnyomás-ingadozást válthat ki, emellett a migrénhajlam fokozódására is készülni kell. A kopásos ízületi bántalmak a hajnali órákban lehetnek a legintenzívebbek. A fokozottan érzékenyek tartós tünetekre számítsanak. Érdemes megnézni a meteogyógyász alábbi napi tanácsait is! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Főnix Patika
4031 Debrecen, Angyalföld tér 1.

Nyitvatartás
Hétfőtől Péntekig: 8:00-18:00
Szombaton: 8:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Patikánk bank- és egészségkártya elfogadóhely!
Minden jog fenntartva! © 2022 Főnix Patika
A weboldalt a DIAMOND AGENCY tervezte és kivitelezte.